Hirdetés

A Surgeon Simulator fejlesztői játékot csinálnak a matekból

|

A Bossa Studios új játékkal rukkolt elő, amellyel ezúttal az iPad-es gamereket célozták meg. Platformer egy kis matekkal fűszerezve.

Hirdetés

Az utóbbi időben nem sokat hallottunk a Surgeon Simulatort fejlesztő Bossa Studios felől, leszámítva az augusztus közepén megjelent PlayStation 4-es Anniversary Editiont. Most végre kiderült, miben sántikáltak mostanában.

A Twelve a Dozen egy alapvetően érdekes koncepció, de hogy sikerül-e a csapatnak megfelelő eladásokat generálni, az már más kérdés. Bár a Surgeon Simulator is megtanított egyet s mást az életről, ez a játék tényleg oktató szándékkal készül. A puzzle-platformer feladatai a számok illetve különböző matematikai és logikai problémák köré épülnek, amivel a csapat elsősorban a 11-14 éves korosztályt célozza meg.

A Twelve a Dozen kizárólag iPadre jelenik meg, ez a korosztály pedig a legtöbb helyen nem az, aki iPaddel rohangál, de sok szülő biztosan kölcsönadja majd a gyerekének egy pár menetre a sajátját, ha valóban sikerül eltalálni a játékmenetet.

Ti mit gondoltok a Twelve a Dozenről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)