Hirdetés

Ajándék Prince of Persia póló a GameStar tábor résztvevőinek!

|

A GameStar Táborral kapcsolatos blog újabb fantasztikus hírrel gazdagodott.

Hirdetés

Még mielőtt rátérnék a lényegre, ajánlom figyelmetekbe a GameStar Tábor blogot, ahol minden fontos információt, tudnivalót megtaláltok az augusztus első hetében megrendezendő eseményünkről. Érdemes sűrűn látogatni az oldalt, mivel folyamatosan töltjük fel az újabbnál-újabb híreket, azaz mit kell tennetek a jelentkezéshez, milyen szabályok vonatkoznak a táborozókra, illetve milyen programokkal, versenyekkel várjuk a résztvevőket. Lesz még bőven meglepetés, szóval tessék eltárolni a gstabor.web4.hu címet!

A mai legfrissebb hírünk igen rövidre és tömörre sikerült. Aki július 14-ig jelentkezik a GS Táborba, kap tőlünk egy Prince of Persia pólót - igen, pontosan azt, ami mellett idióta fejet vágok :). Még van szabad hely a táborban, szóval akinek tetszik a póló, és nem mellesleg eltöltene velünk egy hetet Szigetmonostoron, fáradjon át a GameStar Tábor blogra, ahol minden információt megkap a jelentkezésről és erről a pólós ajándékozásról is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)