Hirdetés

Emlékeztető: GameStar Tábor 2012

|

Hihetetlen gyorsan eltelt az április, amikor is bejelentettük a GameStar 2012-es táborát. Frissítsük fel kicsit az emlékezeteteket, miről is van szó.

Hirdetés

Július 15 és 21 között szabadságot veszünk ki és az egész éves fáradalmakat a Velencei tó partján fogjuk kipihenni, illusztris társaságban.

Bár a férőhelyek száma szépen fogy, úgy gondoltuk nem árt, ha felhívjuk ismételten a figyelmet erre a kihagyhatatlan ajánlatra.

Ugye mindenki tudja, hogy aki május 15-ig befizeti a részvételi díjat, az garantáltan kap ajándékba egy nagyon profi Logitech G330-as fejhallgatót, amivel tökéletesen tudja élvezni a multicsaták hangzavarát.

Ezt az ajánlatunkat sajnos csak május 15-ig tudjuk tartani, szóval aki szeretne ingyen kapni egy ilyet és még egy fantasztikus hetet eltölteni velünk a Velencei tónál az ne habozzon, keressen meg minket.

A GameStar tábor kiemelt támogatója a Gigabyte.

Aranyfokozatú támogató a BENQ, az FSP és a Logitech.

Bronzfokozatú támogató az Avermedia és a Zyxel.

Az online fizetés és jelentkezés feltételei adottak, errefelé nézelődjetek ezügyben.

A tábor hivatalos Facebook-eseményét ezen a linken találjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)