Hirdetés

Extrém tuning show az idei GS Táborban!

|

Idén a GS Tábor nemcsak a nonstop virtuális csatákról fog szólni. Lesz egy nap, amikor elszabadulnak a megahertzek!

Hirdetés

Úgy gondoltuk, hogy idén számos egyéb programmal és meglepetéssel kedveskedünk azoknak, akik eljönnek 1 hétre a szigetmonostori GS Táborba. Természetesen a meglepetésekről majd csak a táborban értesülhetnek a jelentkezők, de ami a programot illeti, szépen lassan elkezdjük nektek csepegtetni az infókat.

Az első érdekesség a táborral kapcsolatban a már-már kihagyhatatlan Bad Company 2 ajánlat, amely egészen pontosan azt jelenti, hogy aki május 21-ig befizeti a jelentkezési díjat, ajándékba kapja a játék PC-s verzióját. Ez már önmagában is igen vonzó dolog, de ez még csak a kezdet. Aki ellátogat a táborba, nemcsak a legújabb játékokkal játszhat, hanem a legújabb és legerősebb hardverekkel is találkozhat majd. A Mélyvíz rovat és a magyar extrém tuningos közösség képviseletében a HUN eXtreme OC Team élőben fogja megmutani, milyen is folyékony nitrogénnel tuningolni a különböző komponenseket. Az Intel hatmagos Core i7-980X processzora lesz a fő attrakció, amely a Gigabyte X58A-UD9 alaplapjában kap majd helyet. A grafikus mérőprogramok futtatásában négy darab Radeon HD 5870 fog segédkezni, míg a tápellátást egy 1250 W-os Enermax Revolution 85+ fogja biztosítani.

A csapat tagjaitól természetesen folyamatosan lehet majd kérdezni, érdeklődni, mit kell elsajátítani ahhoz, hogy valaki sikeres versenyző lehessen hazai vagy akár nemzetközi versenyeken.

Még nem késő jelentkezni a táborba, a részleteket a GS Tábor 2010 aloldalon találhatjátok. A részletes tájékoztatóban minden fontos információt megtalálhattok a kiruccanással kapcsolatban, illetve közvetlenül elérhetitek a jelentkezési lapot is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)