Hirdetés

GameStar Tábor 2011 - Irány Velence!

|

Éljenhurrá lesz Gamestar tábor - új kiadás, új helyszínnel, és veletek: mert nélkületek mit sem ér az egész.

Hirdetés

Maga volt a tökéletes poén úgy meglátogatni a lehetséges táborhelyet, hogy közben ömlött a hó - kis csapatunk azonban nem félve a jégmezők kietlenségéről elvándorolt a potenciális helyszínre, felmérte a terepet - és bejött nekünk.



Körbekerített, beléptetőrendszeres, biztonságos táborhely : ez kapásból igen jó dolog. Csodás kilátás a tóra (ohh majd elfelejtettem, hogy a kerítésen kívül ott a Velencei-tó), igen nagy gépterem, ahol - ha szerencsénk van - bentmaradhat a pódium is a Guitar Hero performanszoknak. Napi három étkezés - reggel kontinentális módon, délben és este meleg-étel. Az épületben, ahol leszünk, kívülről Gyrosos illetve kis bolt is található - odabent a táborban pedig büfében költheti a pénzét a nagyérdemű, ha nem izlik nekik az étel - vagy ha kevés.



A pizzeria mintegy 150 méterre van a vasútállomásnál, így a közlekedés és a pizzarendelés is könnyedén megoldható, az újonnan, június elsején felavatandó homokos szabad strand pedig kb. 100 méterre lesz tőlünk. Na jó, lehet, hogy 101 méter.
A táborban ott lesz Eskin, Sophiaso, mazur, ender, Gyu, Chavalier, Mastigias, DiSorder, RG, lejön Mayer, Duncan, és még sokan mások - Matteo is azt ígérte, hogy majd benéz, Flatline és EndreMan pedig kamerástul jönnek. S persze ott lesz a mi csodás Juditunk is!
Most már csak jónéhány nagyon fontos embert várunk - Titeket!



HIVATALOS INFÓ

A tábor időpontja: 2011. Július 16 - 22.

A tábor helyszíne: Velence, IFI SZÁLLÓ (Tópart utca 51)

Részvételi díj: 39 000 Ft/fő (tartalmazza a napi 3-szori étkezést, a teljes szállásdíjat).
AKIK BEFIZETIK A TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJÁT 2011. MÁJUS 10-IG, AJÁNDÉKOT KAPNAK. Erre a célra félretettünk régi, használt kóláskupakokat - csak viccelek persze!

MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓ A GAMESTAR TÁBOR BLOGON TALÁLHATÓ.
http://gstabor.web4.hu

Várunk benneteket!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)