Hirdetés

GameStar Tábor 2013 - akarsz szerepelni az Év Játékában?

|

A GS Tábor 13 az idei év szenzációja, a játékok krémje, amelynek közösségi tesztelésére már most lehet jelentkezni. Többek közt a Facebookon is.

Hirdetés

Eddig olyan remek játékok jelentek meg 2013-ban, mint a Tomb Raider, vagy a BioShock Infinite, de az évnek koránt sincs vége, többek között érkezik még a Metro: Last Light, a The Bureau: XCOM Declassified, a Splinter Cell: Blacklist, a Grand Theft Auto V, a Beyond: Two Souls, a Batman: Arkham Origins, az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Battlefield 4 is.

Ezek mind nagy névnek számítanak, de egy új vetélytárs is esélyes az Év Játéka címre, ez pedig nem más, mint a GameStar Tábor 2013: The Video Game. Derült égből villámcsapásként ért minket a GameStar pár nappal ezelőtti bejelentése, melyben a nagy sikerű GameStar Tábor sorozat legújabb tagjáról rántották le a leplet.

Az előzetes információk alapján a helyszín ezúttal is a festői szépségű Velencei-tónál található Ifi Szálló (Tópart u. 51.), a napjainkban játszódó történet pedig hat napot fog felölelni 2013. július 14-től 20-ig. A klasszikus hősök visszatérnek, Mocsy, Chavalier, HP, Gyu, RG, Endreman, Paca és Hunter ismét választható karakterek lesznek, de új szereplőkkel is átélhetjük majd a kalandokat, például Duduval.

A többjátékos mókázásra kihegyezett játékmenetet a rendkívül valóságos megjelenítésre képes Real Engine 3.0 teszi még élvezhetőbbé, a realisztikus hangokról már nem is beszélve. A fejlesztők elmondták, nagy hangsúlyt helyeznek majd a zenei aláfestésre is, ehhez nem kisebb nevet kértek fel, mint DJ Jutubé-t, aki évek óta hatalmas népszerűségnek örvend kicsik és nagyok körében egyaránt.

A legjobb az egészben, hogy nincs előre megírt forgatókönyv, a történetet teljes egészében mi, játékosok alakítjuk majd, döntéseink eddig soha nem látott mértékben hatnak ki a sztori végkimenetelére. Mi kell még egy felejthetetlen élményhez?

A GameStar Tábor 2013: The Video Game  sajnos csak limitált példányszámban áll rendelkezésre, de senkinek sem kell aggódnia: az előrendelés már most megindult a jmocsary@gamestar.hu címen. Sőt, a GS Tábor 13 már Facebook eseménnyel is rendelkezik, aki jön, az mindenképp csatlakozzon, hiszen a készítők a rajongókkal együtt öntik végső formába a játékot.

Tehát:
A helyszín: Velence, Ifi Szálló (Tópart u. 51.)
Időpont: 2013. július 14-20.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)