Hirdetés

GameStar tábor 2015 - mechanikus billentyűzet a Cherrytől

|

A Cherry egy nagyértékű mechanikus billentyűzettel járult hozzá ahhoz, hogy a táborozók a GameStar tábor végén boldogan távozzanak.

Hirdetés

Holnap kezdetét veszi a GameStar tábor 2015, mi már majdnem végeztünk a pakolással, de van itt még néhány nyeremény, amiről nem írtunk ezidáig.

Ezek egyike a Cherry által felajánlott MX Board 6.0 mechanikus billentyűzet, és aki tudja, milyen kiváló minőségűek a Cherry mechanikus billentyűzetei, az tudja, milyen nagy értékű nyeremény ez. Használata kényelmes (játékra és gépelésre is tökéletes), mechanikus mivolta miatt pedig precíz, gyors és tartós. Nem mellesleg világít is, úgyhogy az éjszaka sem lesz gond a használatával. 

Holnaptól kövessétek a GameStar tábor 2015 hivatalos aloldalát, ahol napi összefoglalókat olvashattok, és megnézhetitek legfrissebb videóinkat is, hogy képet kapjatok arról, milyen is az élmény.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)