Hirdetés

GameStar tábor 2015 - téged is vár a nyár legjobb hete!

|

Ne tervezz más programot a nyárra! Gyere el a GameStar táborba, és tölts el egy felejthetetlen hetet a GameStar szerkesztőivel, vigyél haza értékes nyereményeket, csatlakozz hozzánk az év legjobb buliján!

Hirdetés

Tópart, játékok, hajnalokba nyúló, kötetlen beszélgetések - mi mást kívánhatna egy gamer a nyárra?

Aki volt már velünk táborozni (vagy látta összefoglaló videóinkat), az tudja: a GameStar tábor nem egy hagyományos tábor, és nem is pusztán egy egyhetes LAN-party. A játék csak része az élménynek, amit nem könnyű szavakkal átadni. Miközben folyamatosan pörögnek a PC-k és konzolok játékok, a Just Dance vagy a Guitar Hero/Rock Band, egész héten keresztül bárki versenybe szállhat az értékes nyereményekért (videokártyák, hardverek, gamer perifériák, dobozos játékok, rengeteg egyéb, nagyértékű jutalom), és ha valaki a gépterem kellemes melegét friss levegőre cserélné, esetleg csobbanna egyet a hőségben, szintén nem kell messzire mennie. Míg a táborozók egy része éjszaka is rendíthetetlenül pörgeti a játékokat, többen a teraszon ülve vitatják meg az élet nagy kérdéseit a szerkesztőkkel, halmozódnak a pizzásdobozok, fokozódik a hangulat, mígnem eljön a hajnal, és másnap kezdődik mindez elölről.

A 2015-ös GameStar tábor nem csak minden eddiginél nagyobb, de hosszabb is lesz: idén július 19. és 26. között költözünk be a Velencei-tó partján fekvő IFI szállóba. Rengeteg meglepetést tartogatunk még az elkövetkezendő hetekre, bejelentjük az első nyereményeket is, figyeljétek a GameStar tábor aloldalt a legfrissebb hírekért, és ha kedvet kaptatok (tudjuk, hogy igen) a jelentkezéshez, dobjatok egy e-mailt Juditnak a jkovacs@project029.hu címre a jelentkezési lapért.

Aki május 31-ig befizeti a tábor részvételi díját, egy Genius KM-G230 gamer egér-billentyűzet szettet kap ajándékba (melynek ajánlott fogyasztói ára 11990 Ft)!

A nyereményeket sorra jelentjük be, érdemes gyakran nézni a GameStar tábor aloldalt is.

Az ASUS nyereményei 

A fontos információk összefoglalva:

GameStar Tábor 2015

Időpont: 2015. július 19-26.

Helyszín: Velence, IFI Szálló (2481 Velence, Tópart u. 51.)

A tábor díja: 49 990 Ft (tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést, az internet- és áramhasználatot és a versenyeken való részvételt)

Maximális létszám: 60 fő

Alsó korhatár: 14 év

Jelentkezés: jkovacs@project029.hu

Facebook esemény: Ide katt!

Ugye nem akarjátok kihagyni?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)