Hirdetés

GameStar Tábor 2016 - ezek lesznek az Hama ajándékai

|

A GameStar Tábor arany fokozatú támogatója, a Hama rögtön hat ajándékkal készül a tábor legjobbjainak.

Hirdetés

A rutinos táborozók már tudják, hogy tőlünk senki nem távozik üres kézzel, a legjobbak markát azonban extra ajándékok is ütik. Rengeteg meglepetés vár azokra, akik velünk töltik a nyár legjobb hetét, többek közt néhány menő Hama uRage kiegészítő is.

A videojáték nem olcsó hobbi, és bár egy gamer egértől senkiből nem lesz League of Legends világbajnok, akik ilyen kiegészítőket használnak, azok pontosan tudják, mekkora pluszt jelent egy jó fejhallgató vagy egy strapabíró billentyűzet. A Hama uRage szériájában olyan gamer kiegészítők találhatóak, amelyekért nem kell egy vagyont fizetnünk, mégis kényelmesek, és hosszútávon is megbízhatóak. A tábor résztvevői közt az alábbi eszközökből 2-2 talál majd gazdára.

Hama uRage Vibra Gaming fejhallgató

Egy jó füles nagyon hálás társ játék során, azonban érdemes számos szempontot figyelembe venni, mielőtt kiválasztjuk a megfelelőt. A Vibra Gaming headset párnázott kialakításának köszönhetően több órányi játék után sem nyomják az ember fülét, az egyedi Vibra technológiának köszönhetően pedig a párnák vibrálnak is a mély basszusok (dob, gépfegyver) hangjára, ezzel még immerzívebbé téve az érzést.

Hama uRage Reaper NX egér

Egy megbízható egér élet-halál kérdése lehet egy lövöldében, így nemcsak az ergonómikus kialakítás, hanem a strapabíró gombok és a pontos szenzorok is kulcsfontosságúak. Az állítható DPI-vel rendelkező Reaper NX 5 programozható gombot kapott, így minden extra funkciót személyre szabhatunk, a 4000 DPI-s optikai érzékelő pedig garantálja, hogy a célkereszt mindig ott legyen, ahol szeretnénk.

Hama uRage Exodus Macro billentyűzet

Nem kell ahhoz mechanikus billentyűzetet venni, hogy kényelmesen játszon az ember. Az Exodus Macro 11 makrózható gombbal rendelkezik, amire az összes egyedi parancsunkat beállíthatjuk, így FPS játékok mellett RPG-khez és MMO-khoz is kiváló. A csuklótámasz mellett egy 3 színben világító 113 gombos kiosztást is kapunk, így sötétben sem jelenthet problémát a játék vagy a gépelés.

A tábor további nyereményeit megtaláljátok a GameStar tábor aloldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)