Hirdetés

GameStar Tábor 2017: 1. nap - döbbenetes, ami itt történik

|

Ekkora meglepetést még egyetlen első nap sem okozott, mint a mostani. Alighanem örökké emlékezni fogunk rá úgy 1-2 hétig.

Hirdetés

Sokan úgy emlegetik, hogy a nyár legjobb hete, de mi szerényen csak annyit mondnunk, GameStar Tábor 2017. Melynek úgy elröppent az első napja, hogy mire felocsúdtunk, már a másodikra ébredtünk. 

Hirdetés

De ne szaladjunk ennyire előre, inkább lássuk, mi is szokott zajlani a nyitónapon. Nem nehéz kitalálni, hogy a beköltözés, amikor derék táborozóink kis reaktorkákat, és konkrét atomerőműveket hoznak magukkal, hogy az elkövetkezendő hét napban hibátlan minőségben és sebességgel élvezhessék a hálózati játék nyújtotta előnyöket. De a GameStar Tábor azokat sem hagyja az út szélén, akik történetesen nem hoznak magukkal gépet vagy valami egyéb konzolt, ugyanis nekik korlátozott számban ugyan, de tudunk adni megfelelő hardvereket. 

Csakhogy - és ez nagyon fontos, a táborban nem csupán a 0-24-ben való kockulás van jelen, hanem valódi közösségi élményt tartogat mindenkinek, ami leginkább a délutáni tóbeli megmártózásokban, és az esti teraszos beszélgetésekben nyilvánul meg. Hogy mindez miként néz ki mozgóképes formában? Szemeiteket most az alábbi videóra vessétek! 

Azok kedvéért pedig, akik nem hisznek a filmek hangulatátadó erejében, készítettünk egy kézműves fotókból álló képgalériát is, hogy kedvükre kattintgathassanak benne. Ja, és miért volt ez a nap döbbenetes, illetve miért fogunk rá örökké emlékezni? Azt csak úgy írtuk, mert azt láttuk, hogy a bulvármédia ezektől a jelzőktől működik. 

Ne felejtsétek el, hogy a tábor ideje alatt kedvezményes áron vásárolhattok társasjátékokat a Gémklub oldalán, ha a GAMESTAR kuponkódot használjátok!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)