Hirdetés

Ezt a gyönyörű gépházat hazaviszi valaki a GameStar táborból

|

Nem telhet el úgy tábor, hogy nem segítünk valakinek új házba költözni - ebben idén a Caseking segít nekünk.

Hirdetés

Július 21-én kezdetét veszi a 2019-es GameStar tábor, szépen gyűlnek nálunk a dobozok, melyekben szponzori ajándékok lapulnak, amiket mindegyszálig a tábor lakói vihetnek majd haza. A veteránok már jól tudják, hogy érdemes helyet hagyni a lootnak a bepakoláskor.

Hirdetés

A tábor arany fokozatú támogatója, a Caseking jóvoltából egy valaki egy Chieftec Scorpion 1 Gaming gépházat is a cuccaihoz csaphat, mely nem csak szép, funkcióival is tökéletesen megfelel az alkalmi és profi gamerek számára. 0,6 mm-es fémváz, oldalt és elől pedig üveg panelek védelmezik a hardvereket. ATX-es és mATX-es kompozíciókat egyaránt támogat, elől található rajta két USB 3.0-s és egy USB 2.0-s csatlakozó, mikrofon- és hangbemenet, valamint egy LED kijelző a hőmérsékletszabályzáshoz. Belül három, vörösen világító, 120mm-es, LED-es ventilátor garantálja a megfelelő hőmérsékletet, hátul egy további ventilátor található, a tetején pedig kettő. Aki ezt megkaparintja, a tábor díjának több mint harmadát máris visszaszerezte.

Ha szeretnétek az esélyesek között lenni, jelentkezzetek a GameStar táborba! Mindent megtaláltok ezen az oldalon, ha pedig kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, vagy keressétek Kovács Juditot az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

További nyereményekről, ajándékokról a következő napokban fogunk beszámolni, van még ott, ahonnan ez és a PlayStation 4 Slim jött.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)