Hirdetés

GameStar Tábor - ilyen volt 2004-ben

|

Folytatjuk múltba merengésünket, hiszen vészesen közeleg a GameStar Tábor 2013: The Video Game megjelenése. Ezúttal 2004-be, a második táborba látogatunk el. Ez is jó volt, de az idei még ennél is jobb lesz, biza!

Hirdetés

Napra pontosan egy hónappal ezelőtt előtúrtunk az archívumból egy videót, mely az első, 2003-as GameStar Tábort foglalta össze. A nosztalgiahangulat olyannyira magával ragadott, hogy nem álltunk meg itt: megkerestük a további évek összefoglalóit, rögzített felvételeit is, és nem vagyunk restek megosztani veletek annak érdekében, hogy ti is legalább annyira fel legyetek spanolva miatta, mint amennyire mi várjuk a július 14-et.

2004-ben még a kenyér is 100 forint volt, a gördeszka is csak 2590, így nem meglepő, hogy két hét alatt beteltek a helyek. A gazdasági válságot persze mi is megéreztük, de ne szaladjunk ennyire előre, tekintsétek meg a GameStar Tábor 2004 összefoglaló videóját, amiben van sok gamer, CRT monitorok, meg némi Tom Jones.

Jó volt ez nagyon, el is morzsoltunk néhány könnycseppet, de csak annyit, amennyi a haza nevében megengedett. Szaladjunk most előre 2013-ra (ami most van), és gondoljunk arra, hogy együtt egy olyan GameStar Táborban veszünk majd részt, ami minden eddigit felülmúl. A GameStar Tábor 2013: The Video Game előrendelői akciója már a végéhez ért, de a helyek még nem teltek be (mondjuk ehhez sem kell már sok), siessetek, hogy ti is szerepelhessetek a játékban.
 

Szóval július 14-én irány a Velencei-tónál, a Tópart u. 51-es szám alatt található Ifi Szálló (amit Paca tavaly egy gyengébb pillanatában átkeresztelt Wifi Szállónak), ahol, ha voltatok már együtt merenghetünk a múltba, ha nem voltatok még, belekóstolhattok abba, hogy milyen a tábor feeling, szóba elegyedhettek a „szerkesztő” kasztba tartozó NPC-kkel, és az értékes nyereményekért versenybe szállhattok felebarátaitokkal.

Nem utolsó sorban pedig elverhetitek EndreMant FIFA-ban, kiállhattok a Nightwolf-Eprespuszedlee páros ellen Mortal Kombatban, vagy velünk együtt élhetitek át egy zombiinvázió izgalmait a Left 4 Dead valamely részében (lehet, hogy mindkettőben), esetleg együtt zúzhatunk Guitar Heroban vagy Rock Bandben. Akár még táncolni is fogunk. Bármilyen kérdésetek volna, tegyétek fel bátran a GameStar Tábor 2013 Facebook oldalán, ha pedig jelentkezni szeretnétek, írjatok Mocsy (Mocsáry József) e-mail címére, ami nem más, mint a jmocsary@gamestar.hu. Kövessétek emellett a tábor blogot, ahol például a nyereményeket is megismerhetitek majd. Na, ki lesz ott?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)