Hirdetés

GameStar Tábor - újabb nyeremények bukkantak fel

|

A GameStar Tábor utolsó hajrájában két olyan, a Gigabyte által felajánlott nyereményt mutatunk meg nektek, mellyel nemhogy a tábor nevezési díját, de annak másfélszeresét is visszaszerezhetitek.

Hirdetés

Még jó, hogy a szervezők autóval érkeznek a táborba... ennyi nyereményt Velencéig elcipelni máshogy nem is lehetne.

Már bemutattuk a tévhitekkel ellentétben nem fájó szívvel, hanem túláradó örömmel kiosztandó FSP Aurum S Gold 600 tápot, a Cooler Master Storm Scout 2 házat, az NZXT Kraken X60 vízhűtést, illetve egy Sapphire EDGE HD4 mini PC-t, de még mindig nem értünk a nyeremények hosszú listájának végére. A mai napon két kiváló és meglehetősen értékes Gigabyte alaplapot mutatunk be a GameStar Tábor blogon. Mivel nem vagyunk sem mágusok, sem illuzionisták, sem cirkuszi bohócok, nem akarunk titkolózni: a G1.Sniper M5-ről és annak „kistestvéréről”, a G1.Sniper M3-ról van szó. Míg előbbibe akár már az Intel negyedik generációs processzorait (avagy ahogy a köznyelv hívja, a Haswelleket) is beleépíthetjük, Z87-es chipsetet szereltek rá, ráadásul öt év gyártói garancia jár hozzá, ami természetesen a táborban kiosztandó nyereményre is érvényes.

Az M3-at ugyancsak szívesen babusgatnánk reggelig, de hogy megtudjátok, mit is tud a modderek számára is ajánlott alaplap, el kell látogatnotok a GameStar Tábor blog megfelelő bejegyzéséhez. Ha szeretnétek esélyt kapni arra, hogy a fenti nyeremények bármelyikét hazavihessétek, vagy akár ott helyben beszerelhessétek csodálkozó, izgatott tekintetek kereszttüzében, jelentkezzetek a vasárnap kezdődő GameStar táborba egy a jmocsary@gamestar.hu e-mail címre küldött levéllel. Már csak egy-két hely kiadó, úgyhogy siessetek! A jelentkezés legvégső határideje péntek, de akkor már csak azok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik személyesen fizetik be a tábor díját. Minden szükséges információt megtudhattok Mocsáry Józseftől, Mocsytól, aki az e-mail cím tulajdonosa, kérdezzétek bátran.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)