Hirdetés

GS Hype - Áprilisi GameStar különkiadás

|

Julcsi, HP és Mocsy az új lapszám tartalmáról mesél, miközben a klasszikus teleshop legjobb pillanatait idézik fel bennünk.

Hirdetés

Mától kapható az újságárusoknál a dupla címlappal támadó áprilisi GameStar magazin, melyhez ezúttal a Steam-en is aktiválható Deus Ex: Human Revolution a teljes játék.

Az újságban olyan exkluzív anyagokat találtok, mint például Battlefield 4Thief és Mighty Quest For Epic Loot előzetesünk, melyekért egészen külföldig utaztak a kollégák. De mivel az Erő velünk van, nem csak a jövőbe pillantottunk, hanem a jelen játékait is teszteltük, többek között az Injustice: Gods Among Us-t (online teszt holnap), a BioShock Infinite-t és a StarCraft II: Heart of the Swarm-t. Ráadásul most olvashattok első alkalommal az idei GameStar Táborról, no de át is adnám a szót tanult kollégáimnak, kellemes szórakozást!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)