Hirdetés

GS Hype - Sims 4, Mortal Kombat, GameStar tábor, Xbox One

|

Julcsi mai hírei: az Assassin's Creed 4 később jön PC-re, kiderült a Mortal Kombat gépigénye, hamarosan GameStar tábor és változások az Xbox One háza táján.

Hirdetés

Reméljük sokan már a Balaton partján, lábat lógatva nézitek a Hype-ot a többieknek pedig kitartást és hideg italokat kívánunk a játékvilág legújabb hírei mellé.

Várható volt, de most már hivatalos is, hogy az Assassin's Creed 4: Black Flag csak hetekkel később jelenik majd meg PC-n mint a többi platformon. Jó munkához idő kell, úgyhogy fel a fejjel, a játék igazgató azt ígérte nagyon jó lesz a PC-s verzió, mert keményen dolgoznak rajta.

A Sims 4 májusi bejelentése óta nem sokat hallottunk a játékról, a EA azonban megmondta, hogy az augusztusi Gamescomon ez megváltozik, mert a konferencián sok részletet elárulnak majd a következő Sims-ről. Alig várjuk.

Fórumozók olyan kódokra bukkantak, amik arra engednek következtetni, hogy a Valve engedélyezni fogja a játékosoknak, hogy kölcsönadják egymásnak játékaikat. Hivatalos információk egyelőre nincsenek, de elképzelhető, hogy ez lesz a next-gen hatása a PC-re.

Idén ismét lesz GameStar tábor, ahol csak olyan dolgok lesznek, amit szeretni lehet: strand, napsütés, játékok. Sőt, értékes nyeremények tulajdonosai is lehettek, a napokban azt is megtudjátok, hogy pontosan mik ezek. Egy szerencsés például FSP Aurum Gold táppal gazdagodik majd. Jelentkezni Mocsynál lehet, mi már nagyon készülünk.

Július 3-án végre megérkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition PC-re. A High Voltage Software pedig elárulta nekünk a játék gépigényét, a paramétereket megtaláljátok itt. A minimum elvárás nem vészes, de egy komolyabb géppel már teljes pompájában élvezhetitek a játékot. Ha pedig kedvetek van előre gyakorolni egy kicsit, a holnapi GameNighton megtehetitek.

A Microsoft meghallotta a közönség szavát és a lehető legjobban reagált rá. Az elmúlt két hónap kálváriájának egy nagyon jó döntéssel vetett véget, változtatásokat eszközölt az Xbox One kapcsán: nem lesz szükségünk folyamatos internetkapcsolatra, csereberélhetjük a használt játékokat és a régiókorlátozást is visszavonták. Így pedig akár a Sony-val is felveheti a versenyt.Le a kalappal.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype és van bőven hírünk.

Itt pedig feliratkozhattok YouTube csatornánkra, ahol nem csak a Hype-okat és tesztjeinket, de GameStart nevű videósorozatunkat is megtaláljátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)