Hirdetés

GS Tábor 2011 - Utórengés

|

Elkészült az idei tábort búcsúztató videó, melyben eddig titkolt felvételek kerülnek napvilágra.

Hirdetés

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire jól éreztük magunkat a táborban, és milyen jó volt az az egy hét, amit együtt töltöttünk veletek. Ismételten szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek, és megteremtettétek azt a hangulatot, melyre még oly sokáig fogunk emlékezni. Köszönjük továbbá a szponzori támogatást, melynek segítségével táborozóink értékes nyereményekkel gazdagodhattak. Az ASUS alaplapja és videokártyája azóta is fájdítja a szívünket (persze azért örülünk, hogy megnyertétek), csakúgy, mint a Sapphire hasonló termékei, de a Verbatim HDD-i, és a Thermaltake házai sem kutyák, ahogyan az FSP 700 W-os tápja és a Cooler Master nyereményei is felcsigázták a táborozókat. Köszönjük a támogatást a Crucialnak, az AverMedianak, a Logitechnek, az EA-nek, a D-Linknek, az ANTEC-nek, a G4G-nek, a Microsoftnak, a CNG.hu-nak, a Sonynak, a Galaktikának, és a Computer Mode-nak. 

Most pedig fanfárok, és tadadadamm! Következzék a záróvideó, de ne lakozzék szomorúság a szívünkben, hiszen jövőre is lesz tábor, így hát TALÁLKOZ(Z)UNK 2012-BEN! Jöhet a film:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)