Hirdetés

GS tábor - Rengeteg sikeres verseny

|

A GS tábor ez évben mind hangulatával, mind a kajával felülmúlta a régebbi táborokat. Bánhatod, ha nem voltál!

Hirdetés

Hiába a gyönyörű környezet, hiába az olimpia, a GS tábor fő attrakcióját úgyis a versenyek jelentették. Helyszíni tudósítónk a horányi komplexum pályáiról jelentkezik:


Amennyire sikertelen volt a magyar csapat Pekingben, annyira sikeresek lettek a GS táborlakók - majd 20 versenyszámban indult meg a vetélkedés az Államalapítás Ünnepén - a végső döntők pénteken zajlottak, teljes erővel dübörgött a gépezet. A megszokott Call of Duty 4, StarCraft , Warcraft III és hasonló ismert cyber-sportok mellett a Logitech kormány-használatot igénylő versenyei is színesítették a palettát.

gs026_500.jpg

Ami viszont a nagy meglepetést okozta, az a három nem számítógépes verseny volt - a tömegeket vonzó asztalitenisz, a sokak által kedvelt sakk illetve a legnagyobb sikert arató szellemi-vetélkedő. Az eredményeket felsorolni sem lehet, ahogy a győzteseket sem - a díjátadási ceremónia péntek este zajlott, a fődíjakat Garami Ákos, a GigaByte magyarországi képviselője adta át. S csak a díjak átadása mintegy egy órán át tartott... Nem egy táborlakó „járt jól" a versenyekkel, hiszen nyereményeinek össz-értéke jóval felülmúlta a részvételi díjat. Én azonban úgy vélem mindenki jól járt, hiszen még a versenyeken hamar kiesettek is kárpótlást kaptak egy Buffalo-s póló és egy USB-kulcs segítségével.

A helyszín

 

 

Természetesen a versenyek csak a tábori „jéghegy" csúcsát jelentették, s ezek hangulatát nem nehéz elképzelni. De a Duna menti csöndet, nyugalmat már nem olyan egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy az étkezések az igen hangulatos teraszon zajlottak, ahol nemcsak a kilátás és a kaja volt jó, hanem néhány hetes tündérbájos macskákat is lehetett gyömöszölni.vagy egyszerűen jókat mosolyogni rajtuk, ahogy soha el nem fáradva bunyóztak egymással.

Valami mindig történik

 

 

A gépteremnek helyet adó „hangár" előtt pedig sosem volt üres a kis asztal - ha nem egy nagy sakk-parti zajlott, akkor emberek csevegtek, beszélgettek, váltották meg a világot. Itt rendeztük meg a GS táborok történetének első éjjeli Live Arénáját, amelyet este 10-kor teljes sötétben kezdtünk és a kérdések (illetve a válaszok) hajnali egy óráig záporoztak lankadatlanul. Egyébként is spontán kis Arénák alakultak ki, ha Gyu vagy mazur - vagy valaki más - véletlenül hosszabb ideig ülve maradt valahol.  Igyekeztünk minden kérdésre megválaszolni, sőt, a GSTV kamerája előtt még élő Arénát is felvettünk spontán kérdésekkel.



GameStar Tábor 2008: A Film

tabor2008-gstv_1.jpg

A pingpong és a baseball...

 

 

S mi minden történt még? Voltak vetítések, D-Linkes előadás a profi gamingről, rengeteg játék, és feltünően kevés pizza - az előző évekhez képest, ahol 100-as nagyságrendben termelődtek a pizzás dobozok, most ez a 10 es nagyságrendet is alig érte el, s ezért külön dicséret száll a konyhásoknak és a büfének, ahol az univerzum legjobb sonkás melegszendvicse volt kapható. S utolsóként,  de nem utoljára - aki hajnali négykor is ping-pongozni fog jövőre, azzal én fogok baseballozni! De ő lesz a labda! Mindent összefoglalva nagyon nagyon jó volt és sajnos nagyon nagyon rövid...

gs102-500.jpg
 
 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)