Hirdetés

Logitech bajnokság a GameStar táborban

|

Logitech Driving Force GT: próbáld ki, nyerd meg, aztán vidd haza. Különleges Logitech nyeremények a táborban!

Hirdetés

Akik eddig még nem jelentkezett a GameStar táborba, azoknak most főhet a feje, hisz a frenetikus multi-móka, napfény, vízpart mellett a Logitech ezernyi kütyüjéről is lemarad. A Logitech Magyarország ugyanis szimulációs bajnokságot rendez a GameStar táborban. A force-feedback kormánykerekek világelső gyártója a versenyt - melyen a tábor összes lakója részt vehet - a lehető legvalósághűbbé kívánja varázsolni, ezért a tábor teljes idejére a cég legújabb és legmodernebb eszközei állnak a szerencsés táborlakók, vagyis a Ti rendelkezéseitekre. A versenyzőként a Logitech legfrissebb játékvezérlőjével, a Logitech Driving Force GT-vel és annak hivatalos játékával, a Gran Turismo 5 Prologue szimulátorral mérhetitek össze autós-tudományaitokat egy PlayStation3-on. A kiváló minőségű force-feedback megoldásnak, és az innovatív, 24 pozíciós tárcsával valós időben szabályozható fékerő-eloszlásnak, tapadási súrlódásnak, valamint a lökésgátló értékeknek köszönhetően a Logitech Driving Force GT garantálja számotokra az eddigi legpontosabb és legélethűbb autóversenyzést. Hogy a verseny realisztikusságát még teljesebbé tegyük, a versenyzők számára igazi versenyüléseket is biztosítunk, így pontosan olyan helyzetben küzdhettek egymással és az idővel, mintha valóban egy versenyautóban ülnétek.

A bajnokság dobogós helyezettjei értékes Logitech nyereményeket kapnak

A nyeremények:

  1. helyezett: Logitech Formula Force EX
  2. helyezett: Logitech EX 110 Desktop
  3. helyezett: Logitech QuickCam E3500 

1-jo.jpg
blogitech_cordless_desktop_ex_110-jo.jpg
1069949_1.jpg

 

A versenyállomásokon folyamatosan lehet majd gyakorolnotok, a tábor teljes ideje alatt. Maga a verseny kieséses formában zajlik, minden nap egy meghatározott időpontban. Az utolsó napra már csak a legjobb három játékos marad versenyben. A pontos szabályokat a későbbiekben mondjuk el nektek. Aki pedig most döntötte el, hogy nem akar lemaradni a nyár legtutibb egy hetéről, az siessen, hogy még beférjen az utolsó helyek egyikére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)