Hirdetés

Wargaming.net - így nyerhetsz tankvezetést vagy repülést a GameStarral!

|

Eljött az idő, hogy megkezdődjön a harc a Wargaming.net és a GameStar egy hétig tartó, közös szervezésű versenyében egy olyan élményért, amit csak kevesen élhetnek át.

Hirdetés

Pár napja említést tettünk arról, hogy két szerencsés, ügyes és kitartó játékos ebéddel összekötött tankvezetést nyerhet, kettő pedig repülőbe ülhet RG-vel, hogy madártávlatból csodálja meg Szegedet és környékét (na jó, ők is kapnak majd valamit enni azért). Természetesen mind a négyüket a GameStar csapatának kulcstagjai kísérik el, hozzák-viszik őket.

A feladat a következő:

1. Attól függően, hogy a tankvezetésre vagy a repülésre (esetleg mindkettőre) pályázol, telepítsd fel a World of Tanks és/vagy a World of Warplanes játékot.

2. Regisztrálj egy új felhasználói fiókot úgy, hogy a neved a következő formában legyen: Felhasználónév_GST2014, tehát ha a felhasználóneved mondjuk Tankjátékos, akkor regisztrálj Tankjátékos_GST2014 néven. Csak az ilyen nevezést fogadjuk el.

3. Küldd el a profilod linkjét a jmocsary@gamestar.hu e-mail címre (és most ez nem poén, hanem tényleg), a levél tárgya legyen "Wargaming.net verseny". A profilod úgy tudod megtekinteni, hogy felmész az worldoftanks.eu vagy worldofwarplanes.eu oldalra, majd bejelentkezés után először a saját nevedre kattintasz (az oldal jobb felső sarkában), majd a My Profile lehetőséget válaszod.

A tankvezetést az nyeri, akinek a World of Tanksben július 19. 18:00-ig a legnagyobb Personal Rating ponszámot éri el, repülni pedig az jöhet, aki a World of Warplanesben, szintén július 19. 18:00-ig a legtöbb ellenséges repülőt lőtte le. Ketten a GameStar tábor táborozói közül kerülnek ki, ketten pedig közületek, GSO-olvasók közül, úgyhogy hajrá hajrá, a verseny most indul!

A versenyben csak újonnan, azaz a mai nap folyamán, a fent megadott formulának megfelelő névvel regisztrált profillal lehet részt venni, és csak azok vehetnek részt, akik elküldik profiljuk linkjét e-mailben. Jó játékot kívánunk!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)