Hirdetés

Halo: Reach és még öt játék, amit ne hagyj ki decemberben!

|

Videóba gyűjtöttük az év utolsó hónapjának legfontosabb megjelenéseit.

Hirdetés

Novemberben kipörögtek a szezon legfontosabb játékai, decemberre már tényleg csak rétegjátékok és portok maradnak. Nem volt könnyű a listából azt a hatot kiszedni, ami külön figyelmet érdemel, de összeválogattuk a legérdekesebb újdonságokat egy videóba, hogy ha nem tudjátok a teljes kínálatot végigböngészni, akkor se maradjatok le.

Hirdetés

Az új játékok közül a Darksiders: Genesis és a Phoenix Point a legérdekesebbek, a PC-sek pedig külön örülhetnek, mert ellátogat hozzájuk végre a Halo: Reach és a Detroit: Become Human. Lezárul továbbá a Life is Strange 2, így az ünnepek alatt be lehet pótolni az egészet, valamint sokéves kihagyás után visszatér a MechWarrior sorozat egy újabb számozott, egyjátékos résszel. Alább többet is mesélünk:

Ne feledjétek: holnap egész nap streamelünk, fontos közlendőnk van, iratkozzatok fel már most!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)