Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot és még öt játék, amire érdemes odafigyelni januárban!

|

Videóba gyűjtöttük ki a szerény januári felhozatal legkiemelkedőbb játékait.

Hirdetés

Aki nem Dragon Ball rajongó, vagy nem akarja újra elővenni a Warcraft III-at (de hát ezt ki ne akarná?), annak elég nyugis lesz a január, mi nehezen tudtunk hat játékot kiválasztani a felhozatalból, ami említésre érdemes. Azért csak összeállt a szokásos lista, de érdemes végiggörgetni a teljeset is, hátha találtok majd valamit, ami pont nektek való.

Hirdetés

Január kiemelkedő megjelenései között van a Dragon Ball Z: Kakarot, a The Walking Dead: Saints & Sinners, valamint a Journey to the Savage Planet is, de nem soroljuk fel itt mindet, nem spoilerezzük el a videó tartalmát. 5 perc mindössze, indítsatok is rá hamar!

Egyébként meg iratkozzatok fel, mert 2020-ban is úgy szórjuk a videókat, hogy nem győzitek majd nézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)