Hirdetés

30 éves a Jurassic Park, tripla kritikával ünneplünk

|

Tényleg annyira jók voltak a régi Jurassic Park-filmek, mint ahogy emlékszünk rájuk?

Hirdetés

Az Egyesült Államokban 1993. június 11-én mutatták be Steven Spielberg legelső Jurassic Park filmjét, ami azt jelenti, hogy pár nappal ezelőtt harminc évessé vált ez a filmklasszikus. 

Az évforduló kapcsán, vagyis az első Jurassic Park mozi harmincadik születésnapja alkalmából társoldalunk, a Puliwood nemrég frissítette azt a cikkét, amelyben az 1993-as, az 1997-es és a 2001-es Jurassic Park-filmekről közöltek visszatekintő kritikákat. Mi pedig most ebből az anyagból készítettünk nektek egy videót a múltidézés jegyében, ezt tudjátok megnézni alább.

Hirdetés

Most pedig ti jöttök! Nektek hogy tetszett a Jurassic Park-trilógia? Melyik a kedvenc részetek? Írjátok meg kommentben! 

Ha elnyerte tetszéseteket legújabb videónk, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra, így a továbbiakról sem fogtok lemaradni. És amennyiben esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagságot és a szuperköszönet opciót ajánljuk figyelmetekbe. Mindegyikért hálásak vagyunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)