Hirdetés

Akarsz a GameStar YouTube csatorna tagja és támogatója lenni?

|

Livestreamek, magyarázó videók, játékbemutatók, tesztek, érdekességek, toplisták, konfetti, napfény, világbéke. Szintet lép a YouTube csatornánk, és téged is várunk!

Hirdetés

Nyolc évvel ezelőtt, 2013-ban élesedett a GameStar Hungary YouTube-csatorna, ami ekkor még messze nem mai arculatát mutatta. Persze akik emlékeznek korábban a GSTV korszakra, azok számára kellemes emlék lehet az ender-mazur show, a Late Night Live Aréna, az újság mellé készített sorozatok, a táboros videók, esetleg a GameStarWars, mindig is szívügyünk volt a totálisan agyament, vagy éppen érdekes és informatív videók készítése. Ebből van, ami velünk maradt, van, ami átalakult az évek során, de pár kamera mindig akad a szerkesztőségben, és mindig van is ötletünk, hogy új módokon szólhassunk hozzátok. 

Ti pedig egyre többen nézitek a videóinkat, és döntötök úgy, hogy feliratkoztok a csatornára. Ez hatalmas öröm számunkra, igyekszünk is még több videóval, streammel, magyar feliratos előzetessel honorálni az itt töltött időt. De ha már a YouTube lehetőséget ad rá, akkor nem maradunk ki a buliból: a mai nappal elindul a GameStar Hungary YouTube-csatornatagság.

Egy jelképes összegért, havi 399 forintért cserébe válhattok ti magatok is csapattaggá. Mielőtt felsírna a pénztárca, nyugi, nincs ebben semmi kötelező, a tartalom továbbra is szabad és ingyenes, de ugyebár mindenki tudja, hogy valójában semmi nincs ingyen, szóval ez inkább egy VIP klub azoknak, akik szeretik a munkánkat, a dumánkat, a beszédhibás narrációnkat, a trailerekhez készített fordításainkat, vagy csak úgy simán csípik a GameStart, meg azt a csapatot, amely akár magazinban, akár online, akár videóban büszkén viseli ezt a nevet.

Hirdetés

Várjatok, Kaci és Endre szép, mosolygós arccal meg is osztja veletek röviden az összes fontos tudnivalót a YouTube tagsággal kapcsolatosan, ha nincs kedvetek olvasni, akkor itt röviden megtekinthető az ajánlat:

Még olvasnátok inkább? Oké! Tehát végre elkezdünk heti rendszerességgel, állandó időpontban streamelni: az élő adások péntekenként 17 órakor indulnak, és nagyjából két órán át tartanak majd. Kaci és EndreMan váltják itt egymást, de persze olykor a GameStar más szerkesztői is beugorhatnak. Ha egy nagy videojátékos esemény közeleg, vagy megjelenés előtt meg tudunk már nektek mutatni egy régóta várt játékot, akkor más napokon is várhatóak livestreamek, ezek mindig extra adások lesznek, nem akarunk lustálkodni. 

Mostantól fogva azonban minden livestreamünk az adást követő napig lesz csak bárki számára elérhető, ezt követően kizárólag a csatornatagsággal rendelkezők férhetnek majd hozzájuk. Viszont nem csak ennyivel készülünk nektek!

Értelemszerűen megkapjátok a megszokott csatornatagságos extrákat, azaz egyedi ikon jelenik meg az élő adások kommentszekciójában a nevetek mellett, illetve saját emojikat is használhattok, melyek szintén kizárólag a ti privilégiumaitok lesznek, lehet velük bátran büszkélkedni a chaten. Heti rendszerességgel szeretnénk veletek tartani a közvetlen kapcsolatot a YouTube-csatornánk Közösség fülén, itt szöveges posztok formájában mesélünk arról, milyen videók várhatók a héten, milyen tartalmakra számíthattok. 

Mindezen felül pedig negyedévente tartani fogunk egy kvázi közönségtalálkozónak megfelelő livestreamet, mely nem lesz nyilvános, csak nektek, jövendőbeli tagoknak készül, ti nézhetitek majd élőben. Kicsit olyan lesz, mint az LNL annak idején, jöhetnek a privát kérdések, de talán lesz közös játék, általatok irányított műsor, ezt majd még együtt kitaláljuk.

Szóval ez egy apró extra mindannyiunk életében, és persze beállítottunk ennél drágább csomagokat is, de ezek választása teljesen opcionális. Ha valaki nagyobb összeggel támogatná a munkánkat, azért hálásak vagyunk, de mindenkinek ugyanazok az előnyök járnak. Csak olyanok vagyunk, mint Han Solo, mi bármekkora összeget el tudunk képzelni, viszont a tartalom továbbra is szabadon hozzáférhető majd mindenkinek, és szállítjuk nektek a videókat majd olyan alázattal és jósággal, mint Luke Skywalker (mondjuk a jedisebb időszakában, apakomplexusokkal). 

Tagként csatlakozni a csatornánk YouTube-oldalán és az egyes videók alatt is a Feliratkozás gomb mellett balra található Csatlakozás gombra kattintva, vagy ezen a linken keresztül tudtok.

Köszönjük, ha támogattok bennünket, de azért is nagyon hálásak vagyunk, ha csak feliratkoztok, és néztek minket, vagy megosztjátok a videóinkat, legyen a szép mindenkié!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)