Hirdetés

Akira Toriyama sikereihez elképesztő tehetsége mellett a jószerencse is kellett

|

Ebben a videóban Akira Toriyama munkásságára emlékezünk.

Hirdetés

Pár napja mi is beszámoltunk a megrázó hírről, miszerint életének 68. évében elhunyt Akira Toriyama, a Dragon Ball atyja. A világhírű mangaka nyilván a legtöbbek számára Son Goku története miatt ismerős, de messze nem csak ezt a mangát (és animét) köszönhettük neki, aktívan dolgozott videojátékokon is, és több más munkája is nagy sikereket tudott aratni. 

Pedig a kezdeti években még egyáltalán nem úgy állt a helyzet, hogy Toriyamát egyenes út vezeti az elismeréshez. Makacssága, kitartása mellett bizony némi szerencsére, és egy vérprofi, eltökélt szerkesztőre is szükség volt ahhoz, hogy sokak gyerekkorának meghatározó történeteit tudja leszállítani. 

Hirdetés

Nektek egyébként mi a legnagyobb kedvencetek Toriyama munkái közül? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Végtelen hála, ha esetleg így tesztek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)