Hirdetés

Apró célközönségre lő a Marvel első horrorja, az Éjjeli Vérfarkas

|

Messze nem lesz akkora sikere, mint a többi MCU-s produkciónak, de akinél betalál, az imádni fogja.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok kritikánkat az MCU első "különkiadása", vagyis az Éjjeli Vérfarkas, avagy a Werewolf by Night kapcsán, most pedig a megszokott módon egy videóban is elmeséljük nektek, nekünk hogy tetszett a Marvel horrorja, és kiknél tud potenciálisan betalálni a film - ami egyébként még az 50 perces játékidőt is csak alulról karcolgatja. 

Teljesen egyértelmű, hogy nem fog mindenkinek tetszeni az Éjjeli Vérfarkas, de ez annak tükrében nem is csoda, hogy az alkotók minden tekintetben a '30-as évek klasszikus amerikai horrorjai előtt tisztelegtek, és ez nem csak a vizualitásra, hanem a sztori felépítéséére is igaz.

Hirdetés

Mindettől függetlenül az Éjjeli Vérfarkas semmiképp sem nevezhető felesleges produkciónak. Kis célközönségre lő, de akiket valóban megcéloz, azok imádni fogják. Most pedig ti jöttök! Nektek mennyire jött be a Werewolf by Night? Meséljetek lent, a kommentek között!

További kritikákért, tesztekért és egy halom más videóért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet áll rendelkezésetekre. Végtelenül hálásak vagyunk nektek, ha esetleg így tesztek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)