Hirdetés

Assassin's Creed: Valhalla és még 5 játék, amit ne hagyj ki novemberben

|

Garantáltan nem fogunk unatkozni novemberben, a next-gen konzolok érkezéséhez egy csomó izgalmas játékmegjelenés is társul.

Hirdetés

Külön cikkben olvashattátok a novemberi játékmegjelenések teljes listáját, ahogy azonban azt már hosszú ideje megszokhattátok, ezek közül a legfontosabb címekről egy külön videót is készítettünk. 

A 2020-as év utolsó előtti hónapjában nem csak a régóta várt PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolok érkeznek meg, hanem olyan videojátékok is, mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, az Assassin's Creed Valhalla, vagy épp a Call of Duty: Black Ops Cold War.

Hirdetés

Az alábbi videóban pedig többek között ezekről a játékokról lesz szó. Elég masszív lesz a felhozatal, csak győzzük majd idővel, hogy ezeket mind ki is tudjuk próbálni. Én személy szerint az Assassin's Creed Valhallára és Miles Morales önálló kalandjára vagyok leginkább rápörögve. Ti melyik novemberi játékot várjátok a leginkább?

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni a legújabb videóinkról, akkor iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, és birizgáld meg a csengettyűt is, hogy értesítést kapj a frissen publikált anyagokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)