Hirdetés

Az Ahsoka lehet a legjobb Star Wars sorozat?

|

Premier előtt megnéztük a Disney+ streamingplatformra gyártott sorozat első két epizódját.

Hirdetés

Ma debütál a Disney+-on a legújabb Star Wars sorozat, az Ahsoka, méghozzá rögvest két epizóddal, nekünk azonban már előtte lehetőségünk nyílt végigülni a Dave Filoni rendezte nyitányt, hogy újfent megállapíthassuk, nincs senki, aki nála alkalmasabb lenne arra, hogy George Lucas örökébe lépve meghatározza a franchise által a jövőben követendő kreatív irányt.

A nyolcrészesre tervezett, október 3-án záruló évadban Ahsoka (Rosario Dawson) a Birodalom megmentőjének gondolt Thrawn admirálissal (Lars Mikkelsen) és sötét jedikkel száll szembe, miközben igyekszik régi barátja Ezra Bridger nyomára bukkanni.

Hirdetés

Bár a kezdés több mint biztató, a látottak alapján még sokféleképpen folytatódhat és végződhet a történet, ezért egyelőre várnánk azzal, hogy határozott választ adjunk a címben felvetett kérdésre. Mindenesetre jók az esélyei.

Ha később sem szeretnétek lemaradni új feltöltéseinkről, nyomjátok meg a feliratkozás gombot, és a biztonság kedvéért a csengettyűt is részesítsétek hasonló gondoskodásban. Amennyiben pedig támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet ezt is lehetővé teszi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)