Hirdetés

Az Andor az, amire a Star Wars rajongóinak szüksége volt – akkor is, ha még nem tudnak róla

|

Lezárult az Andor sorozat első évada, elmondjuk egy videóban, szerintünk milyen lett.

Hirdetés

Sokféle Star Wars sorozatot kaptunk, mióta elindult a Disney+, ezek többnyire megtalálták a közönségüket. Kockázatot vállalt a Disney, amikor zöld utat adott az Andornak, hiszen a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben megismert Cassian Andor népszerűségét tekintve nem lett az új Luke Skywalker, és hiába volt viszonylag sikeres a film (de mindenképp jobban teljesített, mint a Solo), nem volt egyértelmű, hogy érdemes lenne-e építkezni rá. 

Mégis bevállalták, és nagyon örülünk ennek.

Hirdetés

A 12 részes Andorban jutott idő a karakterek kidolgozására, drámai pillanatokra, gyönyörű látképek megvillantására, és látványos fénykardpárbajok, mókás egysorosok nélkül is teljesen átjön a Star Wars hangulat. A többit elmondjuk az alábbi videóban.

Ti milyennek láttátok? Írjátok meg kommentben! Ha tetszett, iratkozzatok fel a csatornára (közel már a 100 ezer!), a Köszönet gombbal pedig egyszerűen támogathattok minket, amiért nagyon hálásak leszünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)