Hirdetés

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája az idei év egyik legrosszabb filmje

|

Ég és föld a különbség a régi Az éhezők viadala-filmek, valamint az Énekesmadarak és kígyók balladája között.

Hirdetés

Az előzetes véleményekből és a nyitóhétvége elemzők által jósolt bevételi adataiból sejteni lehetett, hogy nem Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája lesz 2023 legnagyobb durranása, de azt azért így sem gondoltuk volna, hogy Francis Lawrence az idei év egyik legrosszabb moziját teszi le az asztalra. 

Az alábbi videóban részletesen elmeséljük, miért gondoljuk úgy, hogy az Énekesmadarak és kígyók balladájából hiányzik minden olyan szerethető elem, ami annyira népszerűvé tette a régi Az éhezők viadala-filmeket.

Hirdetés

Ha majd már láttátok, mindenképp írjátok meg lent, a kommentek között a saját véleményeteket is a filmről, illetve külön kérnénk benneteket, hogy amennyiben olvastátok az alapjául szolgáló eredeti regényt, írjatok arról, hogy mennyiben lett jobb, rosszabb és úgy összességében más a mozifilm, mint a könyv!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)