Hirdetés

Az MCU 4. fázisának stáblistás jelenetei lassan kezdenek kellemetlenné válni a stúdiónak

|

Beharangoztak velük egy halom olyan történetszálat, amiről azóta egyetlen árva szó sem esett az egész MCU-ban.

Hirdetés

Már a legújabb Marvel-mozik stáblistás jelenetei már elég világosan mutatnak a két soron következő Bosszúállók-film, vagyis az Avengers: The Kang Dynasty és az Avengers: Secret Wars felé, a negyedik fázisban nem épp ez volt a helyzet. Az ott kapott kikacsintások olyan filmeket és történetszálakat vetítettek előre, amikről egyelőre egyetlen szó sem esett, pedig az MCU fejeseinek egy idő után ezekkel is kezdeni kellene valamit.

Az alábbi videóban arról mesélünk, hogy miért lesznek lassan az MCU saját stáblistás jelenetei a stúdió talán legnagyobb ellenségei, és miért válik fojtogatóvá az, hogy kismillió karaktert bedobnak ezekben a jelenetekben, aztán még csak kósza hírek sincsenek arról, mikor fogjuk viszontlátni őket.

Hirdetés

Nektek egyébként mi volt eddig a kedvenc stáblistás jelentetek? Írjátok meg kommentben!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességet nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)