Hirdetés

Az új Xbox már nem is egy doboz?

|

A GS Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Nyilván nem maradhatott ki a most szombati Hype-ból a hír, miszerint GS néven újul meg a GameStar, de sok más egyébről is szó esik, például arról, hogy úgy tűnik, kiszivárogtak az új Xbox Series konzolok tervei, és bizony az Xbox Series X legfrissebb verziója nagyon messzire rugaszkodik a megszokott dizájntól.

Biztosan sokan megdöbbentek a lekerekített formák láttán, ahogy egyeseknek az is sokkoló lehetett, hogy nem Szoboszlai Dominik a legjobb magyar labdarúgó az EA Sports FC 24-ben.

Hirdetés

Kaci ezekről, és további fontos, érdekes, vagy épp szemráncolásra okot adó hírekről mesél nektek a legújabb GS Hype adásban:

Ha tetszett az új Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GS Hype-ot a foodora támogatta. Azt egyébként tudtátok, hogy már megérkezett a foodora új előfizetői szolgáltatása, a PRO? Az első hónap ráadásul ingyenes a PRO100 kuponkóddal! Ide kattintva megtaláltok minden részletet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)