Hirdetés

Batman-filmek a legrosszabbtól a legjobbig

|

Toplistában gyűjtöttük össze az eddigi gyakorlatilag összes Batman-filmet.

Hirdetés

Nyakunkon a legújabb Batman-film bemutatója, így épp itt az ideje egy kis múltidézésnek. Az alábbi videóban az elmúlt mintegy 56 év Batman-filmjeit állítottuk sorrendbe a szerintünk legrosszabbtól egészen a legjobbig. Az Igazság Ligája (lévén dedikáltan egy csapatfilm) kimaradt ezúttal a buliból, és nem tértünk ki külön az animációs alkotásokra is, mivel azokkal egy egész külön listát meg lehetne tölteni.

Persze ez nem zárja ki azt, hogy amennyiben később igény van rá, a Batmanhez kapcsolódó rajfilmeket is elővegyük egy hasonló anyagban.

Hirdetés

Ez lenne tehát a mi listánk, de minden ilyen összeállítás olyannyira szubjektív, hogy természetesen nem akarunk titeket sem kihagyni belőle, szóval most ti jöttök. Hogy néz ki a ti a személyes Batman-toplistátok, miként állítanátok rangsorba a filmeket? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)