Hirdetés

GameStart - Batman: The Telltale Series 3. rész

|

A Denevéremberrel nem csak a Suicide Squad-ban találkozhatsz, hanem GameStart videósorozatunk legújabb részében is, amelyben a Telltale-féle Batman: The Telltale Series végigjátszását folytatjuk a harmadik epizóddal.

Hirdetés

Nemrég került mozikba a Suicide Squad és a tonnányi marketinganyag miatt talán nem mondunk vele nagy újdonságot, hogy Batman is beköszön benne. A Telltale Games tökéletesen időzítette a bőregérről szóló új, epizodikus kalandjátékának debütálását a film premierjéhez, amely így kihagyhatatlan alanya lett a GameStart rovatunknak. 

A Batman: The Telltale Series második részének videójában már kezdett körvonalazódni, hogy mi lesz Bruce Wayne legfőbb problémája az évad során, a folytatásban pedig ezúttal a szerkesztőség egyik legnagyobb képregényfanatikusa, Gócza váltja Pacát és segíti Felháborodó Kapitányt, a köpenyes reklamációosztót (alias EndreMant) Batman legújabb kalandjai során. Lessétek meg a harmadik epizódot odafent, nemsokára jön a következő is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)