Hirdetés

Be nem váltott ígéretek, amikre hiába vártunk

|

Összeszedtük a játéktörténelem legnagyobb be nem váltott ígéreteit.

Hirdetés

Nagyot mondani bárki tud, a játékipar egyes prominens szereplői viszont annyira mesteri szintre emelték ezt a képességüket, hogy a közösség el is hiszi (vagy legalábbis a múltban elhitte) az összes általuk ígért, hajmeresztően csodálatosan hangzó újítást. 

Aztán persze előfordult, hogy csúnyán koppantunk, és (most kapaszkodjunk meg) a játékfejlesztők nem mondtak igazat. Hozzá kell persze tenni, hogy sok előre tervezett megoldást tényleg kénytelenek menet közben kukázni a fejlesztők, mert ami a tervezőasztalon működött, az nem biztos, hogy a valóságban is hibátlanul futni fog. De azért így is akadtak notórius hantások a múltban. 

Hirdetés

A hozzájuk kapcsolható videojátékokat szedtük össze az alábbi videós tiplistába. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy Peter Molyneux, Todd Howard és Randy Pitchford neve is elő fog kerülni ebben a videóban.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)