Hirdetés

Bemutatkozott a PS5, bajban a WandaVision, félhetnek a Twitch streamerei

|

Leleplezték a PlayStation 5-öt és annak játékait, komoly szankciókra számíthatnak a Twitch streamerei, és a Marvelnek is főhet a feje. Megint a GameStar Hype hozza el nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit.

Hirdetés

A halasztások hete után most végre elérkeztünk a valódi bejelentésekhez: leleplezték a PlayStation 5 első játékait, sőt még magát a futurisztikus külsőt kapott konzolt is megnézhettük. Mint mindig, a GameStar Hype-ot most is a Samsung támogatásával hoztunk el nektek, ide kattintva pedig szétnézhettek a csak a Hype nézőknek kínált akciók között is. 

Hirdetés

Persze nem csak a Sony új konzoljáról szólt minden a héten. Komoly problémákkal néztek például szembe a Twitch streamerei, az amerikai zavargások kapcsán megszólalt az eredeti Cyberpunk szerepjáték kiadója, a Marvelt pedig könnyen perelhetik a WandaVision sorozat miatt. A részletekről Kaci számol be nektek: 

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Amennyiben a következő héten sem szeretnétek lecsúszni a Hype legújabb adásáról, illetve további videóinkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)