Hirdetés

Beszéljük meg együtt, mire számítunk a Nintendótól és a többi nagy kiadótól az E3-on

|

Mire E3-ig számolok podcastsorozatunk utolsó adásában nem csak a Nintendótól, hanem az E3 többi olyan nagy versenyzőjéről is szó esik, akikkel eddig nem foglalkoztunk.

Hirdetés

Keveset tudni arról, hogy mivel készül az idei E3-ra a Nintendo, hiszen korábban már előtte a puskapor egy részét, nem várta meg a show-t például a legújabb Pokémon játékok bejelentésével. Pletykák szerint a Super Mario Odyssey alkotói egy új Donkey Kong játékon dolgoznak, ezt szívesen látnánk a bemutatón, de nem ártanak hallani végre valamit az új Metroidról és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról sem.

Podcastsorozatunk negyedik, egyben utolsó részében nem csak a Nintendóról lesz szó, a GameStar szerkesztői átbeszélik a Square Enix, vagy épp a Warner Bros. Games várható felhozatalát is. 

Hirdetés

A chatet természetesen most is folyamatosan figyelni fogjuk, beszéljük át a várható felhozatalt, illetve már most egy remek akcióra szeretnénk felhívni a figyelmeteket: 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre csaphattok le ugyanis mindössze 300 forintért. Az akció új előfizetőknek, vagy minimum 6 hónapja inaktív visszatérő előfizetőknek él. 

Ha biztosra akartok menni, és a jövőben sem szeretnétek lemaradni az élő adásainkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)