Hirdetés

Beszéljük meg együtt, mire számítunk a Ubisoft előadásán a 2021-es E3-on

|

Élő podcastsorozatunk második adásában a Ubisoft Forwardról lesz szó.

Hirdetés

Mire E3-ig számolok élő podcastsorozatunk második adásában a 2021-es Ubisoft Forward kerül a középpontba, a francia kiadó E3-as show-jával kapcsolatban beszéljük meg, mire is számítunk. Csak remélni tudjuk, hogy meglepetésekből sem lesz hiány június 12-én, és nem csak a Far Cry 6-ról esik érdemi szó. 

Az élő adásunk egészen pontosan ma 18 órakor kezdődik, és várhatóan nagyjából egyórás műsorra számíthattok, melyben Kaci, HP és Paca fogják kitárgyalni a Ubisoft várható felhozatalát. 

Hirdetés

A podcast alapvetően teljesen kötetlen lesz, és arra szeretnénk biztatni benneteket, hogy ti is szóljatok majd hozzá az adáshoz, a résztvevők figyelni fogják a kommenteket is. Mindezeken felül szeretnénk felhívni figyelmeteket egy remek akcióra: most 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre csaphattok le ugyanis mindössze 300 forintért. Az akció új előfizetőknek, vagy minimum 6 hónapja inaktív visszatérő előfizetőknek él. 

Ha biztosra akartok menni, és a jövőben sem szeretnétek lemaradni az élő adásainkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)