Hirdetés

Kicsoda Bloodshot, Vin Diesel új képregényfilmjének főhőse?

|

Összeszedtünk minden fontos infót a Valiant Comics képregényekből megismert karakterről. Ezek ismeretében már nyugodtan beülhettek a Sony legújabb képregényes filmjére, Vin Diesel Bloodshot mozijára.

Hirdetés

Nálunk március 12-én nyit a Bloodshot, Vin Diesel legújabb képregényfilmje, amely plakátjain ne keressetek sem DC, sem Marvel-logót, Diesel ugyanis A galaxis őrzői szinkronmunkája után immár egy kevésbé ismert képregénystúdió portékájához adja hús-vér valóját.

Hirdetés

A legyakhatatlan Bloodshot a Valiant Comics szülötte, őt álmodták most vászonra a Halálos iramban-filmek producerei, Dieselnek pedig ugye nem ismeretlen a benzingőzös széria, ahogy a keménykedés sem. Nemcsak a Halálos iramban akciódús mutatványaiból merített a szerephez, de a Riddick-filmek sci-fi hangulatából is, ám mégsem ez a két franchise fog beugrani a Bloodshot láttán. Hogy akkor mégis melyek? Gyorstalpalónkban ezt is eláruljuk.

Hasonló videókért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)