Hirdetés

Blue Beetle tényleg csak egy olcsó Vasember-utánzat?

|

Sokan ezt gondolták a Blue Beetle film első előzetese után, de korántsem erről van szó.

Hirdetés

Hamarosan debütál a DCEU legújabb szuperhőse, Blue Beetle, nemrég pedig mindenki megnézhette a film első kedvcsinálóját is - nálunk természetesen mint mindig, most is magyar felirattal találjátok meg a trailert. Akik nem ismerik Blue Beetle karakterét, egyből felkiáltottak, hogy ez az egész nem több egy olcsó Vasember- vagy Pókember-utánzatnál, mire a keményvonalas rajongók egyből azzal a válasszal rukkoltak elő, hogy a képregényekben Kék Bogár jóval régebbi karakter, mint Tony Stark vagy Peter Parker. 

Nos, ez gyakorlatilag igaz, de nagyon fontos, hogy hiába bukkant fel a képregények lapjain a '30-as években az első Blue Beetle (aki ekkor még korántsem a DC Comicshoz tartozott), a film a harmadik ilyen néven futó szuperhős kalandjait meséli el, ő pedig a 2000-es években született csak meg. Az alábbi magyarázóban részletesen elmeséljük nektek Blue Beetle képregényes múltját, hogy világos legyen, ki ő, honnan érkezett, és mire számíthatunk a jövőben a megújuló DCU esetében. 

Hirdetés

Ti mire számítotok mindezek kapcsán? Első mozis találkozásunk lesz egyben az utolsó is Blue Beetle-lel, vagy az új DCU-ban is vissza fog térni a karakter? Mindenképpen írjátok meg kommentben!

További videós karaktermagyarázóinkért csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek, hálásak leszünk érte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)