Hirdetés

A film, amin elsírtuk magunkat - Bohemian Rhapsody kibeszélő

|

Megnéztük a Queen életművét feldolgozó mozit, és bár a végeredménnyel nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, a film így is könnyeket csalt a szemünkbe.

Hirdetés

A kibeszélőkkel általában a képregényfilmekre és egyéb geek mozikra szorítkozunk, de ha már van a szerkesztőségben egy két lábon járó Queen enciklopédia BZ személyében, akkor egyértelmű volt, hogy a héten debütáló Bohém Rapszódiát sem hagyhatjuk ki.

Hirdetés

A Mr. Robottal befutó Rami Maleknek nem volt könnyű feladata, hiszen egy igazi legendát kellett megformálnia a vásznon, de a fiatal színész jól vette az akadályokat. Bár maga a film elég sokat feláldozott a történelmi hűségből a dramaturgia érdekében, a végeredmény kárpótolt minket a pontatlanságokért.

Ha videó helyett inkább BZ írásos kritikáját olvasnátok, kattintsatok ide. Ha szívesen látnátok még hasonló videókat, akkor meg alább, a feliratkozás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)