Hirdetés

Botrány lett a Red Dead Redemption újrakiadásából, de más is történt a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy nem fog osztatlan elismerést aratni, és végül tényleg nagy botrány is lett a Red Dead Redemption újrakiadásából. Pedig a Take-Two elnöke szerint a játék új kiadása pont annyiba kerül, amennyi indokolt. A GameStar Hype legújabb adásában részletesen elmeséljük, hogy egészen pontosan mi váltotta ki a népharagot.

Ezen felül az új Hype-ban többek között szó esik még a tegnap bejelentett Titan Quest 2-től, vagy épp arról, hogy egy vak játékos lett az EVO 2023 sztárja.

Hirdetés

Kaci persze ezeken felül is egy halom hírrel érkezett, az alábbi videóban részletesen mesél róluk.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta. Azt egyébként tudtátok, hogy már megérkezett a foodora új előfizetői szolgáltatása, a PRO? Az első hónap ráadásul ingyenes a PRO100 kuponkóddal! Ide kattintva megtaláltok minden részletet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)