Hirdetés

Crusader Kings társasjáték unboxing - irány a Szentföld!

|

A Paradox meglepett minket a Crusader Kings társasjáték egy példányával, sőt, még kiegészítőt is csaptak mellé, mi pedig szét is kaptuk a dobozokat.

Hirdetés

Az elsősorban stratégiai játékairól ismert kiadó páros lábbal szállt bele a társasjátékiparba is, hiszen készül a Cities Skylines adaptációja, tervben van egy olyan, ami az Europa Universalison alapszik, illetve nemrég jelent meg a Crusader Kings, melyre a közösség több mint 6000 tagja dobta össze a pénzt.

Hirdetés

Az eredményt az alábbi videóban láthatjátok. Nagyon igényes és tartalmas a csomag, még ha figurákból nincs is annyi, mint más, szintén közösségi kalapozással megvalósított társasokban.

Iratkozzatok fel a csatornánkra, ha újabb csomag jön, eskü, kinyitjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)