Hirdetés

Csak a véletlenen múlt, hogy megszülettek ezek a zseniális játékmechanikák

|

Összeszedtünk 10 véletlenül született játékmechanikát, amely nélkül szegényebb lenne a játékipar.

Hirdetés

Manapság már egyre nehezebb újat, formabontót alkotni a játékiparban, de persze régen sem volt annyira egyszerű bevezetni egy friss mechanikát, új megoldást. Az ilyen nagy újdonságok gondos tervezést igényeltek, ugyanakkor természetesen az évek során nem egyszer előfordult az is, hogy a szerencse, a puszta véletlen eredményezett egy később alapvetésnek számító játékmechanikát.

Az alábbi videóban most pontosan ilyen eseteket gyűjtöttünk össze, következzen tehát 10 olyan játékmechanika, amit a véletlen szült, de nélküle sokkal-sokkal szegényebb lenne ma a videojátékok világa.

Hirdetés

Ti mivel bővítenétek még a listát? Írjátok meg kommentben!

Ha a későbbi videóinkról sem akartok lemaradni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók kínálnak lehetőséget. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)