Hirdetés

Csatornatagok, figyelem! Jön az első virtuális GameStar közönségtalálkozó

|

Nagyon hálásak vagyunk, amiért támogatjátok a munkánkat. Itt az ideje, hogy egy kis extrával jutalmazzunk érte titeket.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt indítottuk világhódító útjára a GameStar YouTube csatornáján a csatornatagság opciót, ahol egy jelképes összegért ti is a csapat tagjaivá válhattok. A támogatásokat ezúton is nagyon szépen köszönjük, továbbá örömmel jelentjük, hogy elérkezett az első virtuális közönségtalálkozó ideje.

Hirdetés

Szeptember 26-án egy kizárólag a tagok számára elérhető élő adás keretén belül találkozunk majd, ahol igyekszünk minden kívánságotokat teljesíteni (persze a jóízlés határain belül). Biztosan rengeteg kérdés felgyülemlett bennetek, így egy Q&A szekcióval kezdünk majd, megidézve a régi LNL adások szellemét, de mindenképp összehozunk majd egy kis közös játékot is. Nekünk már vannak ötleteink, de örömmel várjuk a tiéteket is!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Tehát a lényeg: szeptember 26-án (vasárnap), délután 3-tól exkluzív virtuális közönségtalálkozó élőben a GameStar YouTube csatornatagoknak. A jó hír, hogy még mindig nem késő csatlakozni a csapathoz, ha nem akarjátok kihagyni a bulit. Reméljük minél többetekkel találkozunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)