Hirdetés

Cyberpunk 2077 és még 5 játék, amit ne hagyj ki decemberben

|

A szokásosnál erősebb felhozatallal zárja a játékipar az évet, ami részben a Covid19 okozta csúszások miatt alakult így.

Hirdetés

Minden bizonnyal teljesen máshogy festene egy normális, koronavírustól mentes december, mint a mostani, mert egészen ritkán szoktak csak olyan nagy kaliberű címeket az év utolsó hónapjára tartogatni, mint a Cyberpunk 2077.

Több cím megjelenését végül bevallottan épp a rengeteget csúszó belsőnézetes szerepjáték miatt halasztották el jövőre, de mint az a decemberi játékmegjelenések teljes listáját böngészve nyilvánvalóvá válik, nem mindegyik fejlesztő és kiadó rezelt be a hónap, sőt talán az év legjobban várt játékának közelsége miatt.

A legfontosabbakról címekről jó szokásunk szerint külön videót készítettünk, a CD Projekt Red sikervárományosa mellett olyan izgalmas alkotásokkal múlathatjuk még az időt, mint a roppant szerethető Immortals Fenyx Rising, és a legendás dizájner, John Romero feleségének irányítása alatt készült Empire of Sin.

Hirdetés

Mi tagadás, valószínűleg a következő heteket én is Night Cityben töltöm majd, de garantáltan szakítok időt más játékokra is. Feltétlenül szeretném például megfejteni a Twin Mirror rejtélyét, hátha most sem kell csalódnom a Dontnodban, és a Call of the Sea is olyannak tűnik, amiben szívesen elmerülnék.

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni a legújabb videóinkról, akkor iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, a csengettyűt megbirizgálva gondoskodhatsz róla, hogy értesítést kapj a frissen publikált anyagokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)