Hirdetés

A Doom Eternal teszt videón a legjobb, nézzétek, hogyan aprítunk démonokat!

|

Nem elég egy Doom Eternal teszt? Vagy nincs kedved olvasni már? Videón is megmutatjuk neked a Doom 2020 életérzést.

Hirdetés

Az id Software csapata megcsinálta: a Doom Eternal minden szempontból több és jobb, mint a 2016-os előző rész. Videotesztünkből kiderül, hogy miért varázsolt el bennünket annyira a Bethesda Softworks játéka. Csapj rá egy akkorát az alábbi Play gombra, mintha csak egy kóbor Cacodemon lenne, és nézd meg a játékról készített videotesztünket!

Hirdetés

A Doom Eternal az árkádos FPS vonal császáraként robbant be a tavasz langymeleg játékfelhozatalába, Paca pedig írott tesztünkben már részletesen kifejtette, mért is olyan piszok jó érzés BFG-vel aprítani a démonokat. Még akkor is, ha pár apróság megakasztja az élményt... na de nem is spoilerezünk, már úgyis a videót nézitek...

További videotesztekért és egyéb videós tartalmakért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, démonok ellen véd:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)