Hirdetés

E3 2019 Bethesda esélylatolgatás - robbanó démonok és lángoló nácik

|

The Elder Scrolls VI és Starfield nem lesz, de ettől még izgalommal várhatjuk a Bethesda előadását.

Hirdetés

Sokadik éve érzi már úgy a Bethesda, hogy mondanivalóit csak egy E3-as előadás keretében tudja megfelelően a világba kiáltani. Tényleg sikerült eddig érdekességgekkel megtöltenie a műsorait,  Todd Howard és csapata sokszor elég komoly meglepetésekkel állt elő.

Hirdetés

A Doom Eternalról, a Fallout 76-ról, a Quake Championsről és a Rage 2-ről biztosan szó esik, valamint még pár infót elárulhatnak a Wolfenstein: Youngbloodról és a VR-os Cyberpilotról, de nehéz megtippelni, hogy mi lesz ezek mellett. Új Prey? Új Dishonored? Máris bejelentik a The Elder Scrolls Online következő, az Elsweyr utáni kiegészítőjét? Meglátjuk, addig viszont hallgassátok meg, mit tippel Kaci, mazur, HP és Csirke. 

Beszélgettünk már a Microsoftról és az EA Play-ről, este pedig a Square Enixszel folytatjuk, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)