Hirdetés

Ebben a filmben Brad Pitt tényleg egy rajzolt csajt akart ágyba vinni?

|

Összeszedtünk öt filmet, ami remekül vegyíti az animációt és élőszereplős technikát.

Hirdetés

Társoldalunk, a Puliwood nemrégiben mutatott nektek 5 olyan filmet, amikben két világot, az animációt és az élőszereplős felvételeket állítottak egymás mellé, és amelyek igencsak jól sikerültek. Vagy legalábbis valamilyen módon emlékezetesek lettek. Mi pedig most ebből az anyagból készítettünk egy videót, alább ezt találjátok meg.

A gyűjtés apropóját a 35 éve bemutatott Roger nyúl a pácban adta, így természetesen ez a mozi sem maradhatott ki a listából, de egyáltalán nem volt nehéz feladat mellé kanyarítani még másik négy olyan címet, ami ilyen vagy olyan okból beégett a nézők emlékezetébe. 

Hirdetés

Szerintetek kimaradt esetleg egy fontos film a felsorolásból? Bátran bővítsétek a listát ti is lent, a kommentek között!

További toplistákért, ajánlókért, kritikákért, tesztekért és egy halom más videóért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet áll rendelkezésetekre. Végtelenül hálásak vagyunk nektek, ha esetleg így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)