Hirdetés

Egy halom PC-s Agony kódot szórunk ki a Succubus livestream során

|

Pokoli kalandra invitálunk benneteket, melyről sokan nem fogtok üres kézzel távozni.

Hirdetés

A mai livestreamben EndreMan a Succubust próbálja ki, nektek pedig érdemes lesz aktívan figyelnetek a chatet, mert egy csomó PC-s Agony játékkódot fogunk közkinccsé tenni. Egészen pontosan a chatbe dobják majd be szépen sorban a kódokat moderátoraink, szóval az egyik szemeteket mindig tartsátok rajta - a másikat pedig a játékmeneten.

Nyugalom, nem egy, nem két, de még csak nem is egy tucat, hanem ennél jóval több steames Agony kóddal készülünk. 

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, tehát 17 órakor kezdődik, és a tervek szerint nagyjából két órán át fog tartani. Ajánlott végig maradni, a kódok folyamatosan érkeznek a chatbe.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)