Hirdetés

Egy igazi klasszikust, az első Doomot vesszük elő a mai livestreamben

|

Nem tobzódunk jelenleg friss megjelenésekben, ilyenkor viszont remek alkalom nyílik arra, hogy elővegyük egy régi kedvencünket.

Hirdetés

Ezen a héten kivételesen nem pénteken, hanem csütörtökön jelentkezünk új élő adással. Mivel egy halom Bethesda-játék került az Xbox Game Passbe, úgy gondoltuk, hogy most ezek közül próbálunk ki egyet. Ti megszavaztátok, így Kaci az 1993-as Doomot veszi elő.

Az adás 17 órakor kezdődik, és nagyjából két órán át tart majd. 

Hirdetés

A közelmúltban elindítottuk a GameStar Hungary csatornatagság funkciót is (erről itt olvashattok bővebben). Amennyiben esetleg szeretnétek ilyen módon támogatni a munkánkat (és persze nem mellékesen részesülni a tagoknak járó extrákban), akkor csatlakozzatok! Ha nem, az sem gond természetesen (a feliratkozásoknak is nagyon örülünk), ettől még nagyon sok szeretettel várunk a mai streamben mindenkit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)